Landsmøtet NFF 2014

Fra 23.-26. mars var det tid for årets landsmøte i Norges Fotografforbund (NFF). 

Det ble noen lange dager og netter med foredrag, workshops, forhandlinger, premieutdeling, leverandør-møter, fotografering og festmiddager. Selve kronen på verket var Black and White-party den siste kvelden, hvor alle var festkledde og fine. Hotellet vi var på hadde en svær spa-avdeling, og det ble akkurat tid til litt massasje og fiske-spa. Helt konge!

Jeg var for sein med å delta på landskonkurransen ettersom jeg først ble lærling i mars, men samtlige av mine medfotografer fikk sine fire bilder premiert. Kjempegøy!


Meget OK stemning på foredrag om bryllupsfotografering!


Den mannlige halvdelen av gruppa viser at de kan posere.


Noen tenker nytt.

Neste år er jeg klar for å delta jeg også, har allerede begynt å tenke litt på hvilke bidrag jeg vil sende inn. Hva jeg ender opp med, gjenstår å se. Men planlegger flere fotoshoots i nærmeste fremtid. 

Black and white-chicks:

Dagen for hjemreise var jo uunngåelig, skulle gjerne vært på hotellet et par dager ekstra og bare slappet av. Men vi leker ikke fotografer, så vi var tilbake på jobb dagen etter! Om enn litt mer slitne enn vanlig.

Jepp. 

I tillegg tok jeg en aldri så liten selfie i heis-speilet før jeg dro fra hotellet. Ringene under øynene var større enn noen gang.


Sliten much?

Nå er det bare å glede seg til neste års møte! :)

Marita

 

Én kommentar

hanna

03.04.2014 kl.12:59

for en sykt fin hårfarge du har på håret ditt nå!

Marita

12.04.2014 kl.15:56

hanna: Aww, takk Hanna! Er blanding av solbleiking fra Brasil og en veldig flink venninne på Hope Hair :)

Skriv en ny kommentar

hits