Årets ord 2014: dobbeljobb

Etter at jeg begynte å jobbe hos Moment Studio i mars, har det vært veldig lite tid til annet enn jobb. Jeg har fortsatt 60%-stilling hos min tidligere arbeidsgiver, og skal fortsette med det frem til midten av mai. Heldigvis går det kjempebra, men jeg gleder meg til å kunne fokusere hundre prosent på fotograferinga. Men en liten overgangsperiode på noen måneder klarer jeg fint :)

 

Selv om jeg jobber i fotostudio, har det ikke vært mye fotografering enda, for det er sykt mye annet man må gjøre når man er fotograf. Alt fra kundepleie, vasking av studio og utstyr, sending av mailer, gjøre ulike bestillinger, poste brev, innramming, kutting av bilder og takkekort. I tillegg skal vi jo snart flytte, så vi jobber med å pusse opp et annet sted samtidig som den daglige driften vedlikeholdes. Det betyr en masse utfordringer, noe jeg lærer veldig mye av. Det blir lange dager og tungt for hodet, men jeg er veldig veldig takknemlig for muligheten jeg har fått deisende i fanget!

Da jeg sjekka bildearkivet mitt fra den siste tida var det nesten bare bilder fra en sliten Marita om kvelden, men kan jo poste noen av de :P Regner etterhvert med at jeg kan poste mer spennende ting, som bilder fra fotoshoots og liknende. Jeg må bare få tid først. Gleder meg til å ta mer bilder, kommer til å trenge modeller å prøve på, så det er bare å melde seg!

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits