By:larm 2014

What a night, flere nights. Shit. By:larm 2014 har vært masse mennesker, masse konserter, masse gåing, masse regn og masse latter. Oppsummerer fredag og lørdag i bilder:


Fredag kveld kl 22:00. Vi skulle vært i byen for lengst, men velger å danse hjemme til sjuke sounds istedet.

Kvelden endte på en måte der, for min del. Vi dro til byen og så Støv, noe som sikkert hadde vært bra hvis jeg ikke hadde vært kanon. Ble en bra tur på People´s etterpå, med burritos på alle mann.

Lørdag skulle jeg stille bedre forberedt. Jeg sov lenge, ble godt uthvilt, gikk en tur, jobbet med bilder fra en fotoshoot forrige uke og begynte med et par rolige glass vin. Bra start :)


Stian Westerhus & Pale Horses på Internasjonalen, helt vanvittig rått. Sinnsyk energi, og helt konge fremføring ga høy gåsehudfaktor for min del. Gleder meg til plateslipp i slutten av mars!


Hadde egentlig ikke billett, men ble så gira på å se blant annet hun her (Emilie Nicolas), at jeg falt for fristelsen og kjøpte dagspass. Blei bra! Emilie <3


Selve finalen på by:larm ble såklart Aiming for Enrike på Maksitaksi. Kanonbra konsert, måtte kjøpe tskjorte. Fikk nuss av Simen på nach, offisielt groupie.


Tobias: "du ja, dronninga av selfies", jeg: "eeehhh?!!", "jammen dronning er jo bare positivt, da" #roingpågang


For å understreke tok jeg med meg Underberg og tok selfies med (nesten) alle de andre også.


Wunderbar Underberg. 


To broedre som ikke er broedre fulgte meg hjem klokka 08:30 på morgenen. Langt nach? Ja. Bra nach? JA! 

Rakk å få tre timer søvn før jeg skulle på fotoshoot. Var forberedt på det verste, men var i overraskende bra form. Legendarisk kveld, og fantastiske mennesker. Takk for nå, By:larm!

Nå er det bare å gunne på med resten av bilderedigeringa, før jeg skal stupe i søvn rimelig snart og sove til i morgen. Første dag som fotograflærling i morgen! Spent og klar som et egg!

Marita

Én kommentar

Meland

03.03.2014 kl.21:24

Haha, så ut som dere hadde det kjempemoro :D Ta gjerne en tur innom bloggen min også :)

Marita

03.03.2014 kl.23:33

Meland: by:larm<3

Skriv en ny kommentar

hits