Gjensyn med Notodden

Etter to måneder borte fra Notodden var det godt å komme hjem en tur. Og for en velkomst det ble! På fredagen var det rett fra bussen til bursdagsselskap for søskenbarnet mitt. Så var det rett videre til Café Felicia og Valentines-konsert med fine venner <3 Resten av kjærestedagen ble tilbragt foran tv-en med Love Actually og Mamma Mia. Fant denne vitsen (verdens beste vits?) på Twitter seinere på kvelden: Hva fikk du til valentines i år? - hahah, det har ikke vært kjæreste i år!!

Hvem trenger kjæreste når man har verdens fineste søster og gode venner? ;)

På lørdag inviterte mamma besteforeldre til middag for å feire hjemkomsten min pluss forsinket morsdag, noe som var veldig koselig! Spiste så sinnsykt mye av den kaka der!

Pappa aka bestefar og tanteungen sover middag. Så utrolig søte <3

Senere denne fine lørdagen var det duket for to nydelige konsertopplevelser i form av Stein Torleif Bjella med oppvarmning av Line og Espen Kåsa på Telemarksgalleriet. Bjella var magisk, og Line og Espen er best! 


Bjella.

Lite visste jeg at festen denne lørdagen kom til å vare helt til neste morgen, men så gledelig overrasket kan man altså bli. Teledølen ble besøkt, og ble i løpet av kvelden overfyllt av fine Notodden-mennesker. Sykt bra sted. Solgte vafler og øl. Det vil jeg si kjennetegner et utested som veit hva de driver med! Vafler var helt perfekt.


På vei hjem fra Teledølen til Martin ble det spist kebab og posert på trappa til Adminiet. Notodden: sykt fint bygg. Resten av verden: helt vanlig hus. Men måtte vise turisten min det eneste fine bygget vi har (bortsett fra blueshuset da).

Utover kvelden og natta ble det kos og dans, i kjent stil.Røykanes, drekkanes, smilanes, dansanes, pratanes. Perfekt :) TENK å ha så fine venner!

Og så til slutt, den skapningen her i verden jeg er så stolt av å være tante til:

Snart blir hun 6 måneder gammel, vokser utrolig fort! 

Oppsummert: Det føles GODT å være tilbake i Norge! :)

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits