Den siste uka

Har selvfølgelig vært sjuk sammenhengende (med fem-seks dagers opphold) i tre uker nå. Halsbetennelse ftw! Nå har jeg i tillegg blitt velsignet med øyekatarr og bronkitt. Hurra for at det skal være lettvint! Men jeg har fått levd litt inni mellom all sovingen og vanndrikkingen (som må til når man er sjuk), og på ooonsdag var jeg med Jonas og Tom R på Revolver for å støtte opp om noen Ski-band. Det var kos, hadde vært mer kos om man kunne drikke noe annet enn vann, men jeg var veldig glad for å gjøre noe annet enn å være hjemme. Kule band og, hvertfall det ene!


Sjuk god plass på jentedoen på Revolver... *sitte sidelengs*


God jul!

Etter utflukten på onsdag kveld, måtte jeg ligge og sove i ca 20 timer (ikke tull engang). Stod opp i fire-tiden på torsdag, og var helt i koma. Jeg hadde tenkt å male det nye rommet mitt denne dagen, men måtte rett og slett bli hjemme. Jeg halvsov hele kvelden og helt frem til kl 16 på fredag. Frisk? Hehe. 

Jeg sov så mye jeg kunne og så lenge jeg kunne, for på fredag var det konsertkveld på John Dee som hadde vært planlagt i et halvt års tid. Det var no way at jeg ikke skulle dit. På dette tidspunktet hadde jeg begynt å hoste en del og fått øyekatarr i tillegg, herregud. Takk igjen for at ting skal være lettvint og smooth for tida. Men! Jeg kom meg på konsert. Og det var koselig. Henge med Mariann i merch-standen, hilse på ca tusen venner og bekjente, og kose meg massemasse. Igjen gikk det bare i vann, men fikk vel ned en lime eller to og (gjorde underverker for en veldig sår hals!). Det var helt drøyt mye bra folk der :)


Utsikten store deler av kvelden.

På løøøøørdag kom mamma og pappa inn til Oslo for å hjelpe meg å flytte! Jeg hadde feber, øyekatarr til tusen og hadde sovet superlite, men det funket skikkelig bra likevel :) Mamma og pappa tok med seg en liten hjelper i form av Nathalie (mitt nydelige søskenbarn), så det ble en veldig koselig dag! Vi fant ut at begge to har fått et skikkelig crush på Stavanger, så vi har bestemt oss for å ta en ferietur dit neste gang hun kommer sørover. Blir BRA!

Masse bilder fra flyttingen:


Stygge grønne listene! 


Ble SÅ mye lysere og finere med hvite lister. Awww yeah.


Maskere maskere maskere. Kjedelig, men nødvendig!


Grønnfargen taper!

Vi flyttet og flyttet og flyttet. På mandag dro jeg tilbake for å male ferdig. 


Trøtt i trynet, *venter på 32-bussen*


Dokumentere at man maler såklart.


Flere ganger. Med Kaizers og Radioresepsjonen på øret.


Bildet tatt før siste maleøkt. Rommet er ferdig nå! :D :D :D

Gleder meg til å få lagt inn mer strøm (var bare én stikkontakt der. Skjønner ikke hvordan det går an i 2012), og flytte inn 100%! :)

Marita

Én kommentar

Mariann

02.10.2012 kl.13:03

Juhuu! (For flytting, maling, bra blogginnlegg og masse bilder). Blæ og bø! (Til sykdommen, sånn at den forsvinner. Tenk at du blir Bislettjente! Uhu!;).

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits