Ny start på gang

Fra og med 1. oktober er dette mitt!

Jeg gleder meg veldig! I dag kilte det i magen da jeg tenkte på hvor rart og gøy og morsomt og fint det skal bli å flytte. Megaspent!

Ellers i det siste har jeg vært sjuk, jobbet masse, sett Janove og Helge gjøre spontankonsert på Blå (lykkelig) og klart å oppretteholde turgåing som en del av treningsopplegget mitt i én uke nå. Gratulerer til meg! Hehe. Går seks km hver gang, og det har faktisk vært sol alle gangene. Det er deilig å være ute!

Men det er utrolig kjipe ting som foregår i halsen min. Mandlene som alltid er store, er nå enda større og veldig dumme. Hadde betennelse for to uker siden på lørdag, og IDAG våkner jeg med en ny på vei. Jeg har foreløpig valgt å ignorere de to jævlene i halsen som motarbeider helsa mi, men nå verker hodet og halsen verre enn idag tidlig.Lekkert, I know! Må ringe tilbake til hals-spesialisten, men han mener "de er jo store, men ikke SÅ store". Neivel. Var på vei til å ringe for å få en time idag, og så endte jeg opp med å søke på tonsillectomy på instagram først. Jeg tror jeg skal avvente situasjonen litt til, jeg, for noe mer nasty skal man faen meg lete lenge etter! 

Ellers bruker jeg tida mi til å kose med Mao, som jeg kommer til å savne ekstremt mye når jeg flytter. Å herregud, jeg orker ikke tenke på det en gang. En av mine beste venninner ;)

Et relativt vanlig syn på kveldstid hjemme på Røa. Nydelige nydelige nydelige Mao! Det er mye rart som kommer til å savnes når jeg flytter. Men det er på tide med en ny start. Et nytt sted.

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits