Å skrive

Jeg har et dokument på min Mac som jeg åpner av og til. Hovedsakelig når jeg har det mindre bra enn til vanlig. 

I dokumentet skriver jeg ned følelser knyttet til utroskap. Og svik. Om fremtiden og litt om fortiden. Om savnet av drømmer, drømmene mine som nesten helt har forsvunnet og blitt skjøvet bort, helt ufrivillig. Jeg prøvde hele sommeren å bearbeide og reflektere for å komme meg over det fortest mulig. Og jeg trodde jeg vant, en lang stund trodde jeg det. Mens nå tar tanker over hjernen min, jeg tror det er mye jeg må bearbeide likevel. Jeg har det gøy, men jeg er ikke glad.  "Sett ting i perspektiv", tenker du (og jeg). Og det hjelper. Men akkurat nå tar andre ting overhånd. Å føle seg utrygg, usikker og liten gjør noe med en i lengden. Utakk, e.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver, men ber om at det hjelper.

Marita

2 kommentarer

Laila

22.09.2012 kl.20:02

Skriving kan være god terapi. Jeg brukte det mye da jeg gikk gjennom mitt lille helvete og måtte takle daglige voldsepisoder og slikt. Kan være godt å bare få all dritten ut, det får en uansett ikke til å føle seg verre! Ikke vær redd for å føle deg trist av og til, det er en del av livet det også - og det blir bedre. Jeg lover!

hanna

23.09.2012 kl.15:40

håper skrivinga hjelper på og at ting kommer seg. <3

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits