En liten pastisj

Jeg har hatt omgangssyken de siste dagene, og har sovet og sovet og sovet. Til og med jeg som er glad i å være hjemme holder på å gå på veggen av å ikke kunne gjøre noe. Har sett på massevis av inspirasjon disse dagene, og fikk endelig utløp for litt kreativitet i går kveld. Bildet (eller et av dem) ble slik:

Så tok jeg noen til, og bestemte meg for at det måtte være i B&W:

Har ikke noen tittel foreløpig, men kanskje det dukker opp seinere.

Det øverste bildet er en pastisj på Brooke Shaden sitt in formation.

Sjekk gjerne ut siden min på Facebook, Marita Nielsen Photography. Ellers heter jeg maritani på Instagram, hvis noen er der :)

:)

Marita

3 kommentarer

Mariann

14.07.2012 kl.17:33

Herregud, marita, for en crisp du får fram i bildene. De sier så mye! Så flink du er!:)

Indre Smerte

18.07.2012 kl.21:42

Du tar utrolig flotte bilder, søkte opp inspirasjonen din, og ser gjennom bloggen din at du har mye samme stil som Brooke. Du er flink, jeg er sikker på du vil nå langt.

Marita

19.07.2012 kl.01:00

Indre Smerte: Tusen takk for hyggelig kommentar, du! :) Det er ingen hemmelighet at jeg er storfan av Brooke Shaden, hihi. Hun er en av de kuleste fotografene jeg vet om, og jeg liker godt at hun er så ung. :)

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits