Notoddenhelg

Sommeren i år blir virkelig bryllupssommer nr 1. I helga var jeg i det første, som assistent for fotograf Vegard Giskehaug. Det var i Drammen, og i nydelige Gulskogen Park.

Veldig gøy å se hvordan Vegard jobber. Veldig veldig flink! Sjekk han ut på FACEBOOK og på BLOGG.

Videre fra Drammen tok jeg buss til Notodden, og spiste deilig middag med søster. Så overtalte søster meg til å bli med til Rjukan, så vi kjørte avgårde. Stoppet på veien, tok bilder til eksamen med biltaket+jakke som stativ (vil virkelig bli en helt annen verden når jeg en gang får surret meg til å kjøpe et stativ..) og hørte på fin musikk i det fine bilværet.

Hadde glemt hvor fint det er på Notodden.

Skal bli litt flinkere til å oppdatere bloggen, men det er viktig å nyte de fine dagene også! Så det går mest i fotografering, konserter, trening og annen kos, så ofte som mulig. Og ikke minst eksamen. Men den er ferdig om én uke! Hurra! :)

På anlegget akkurat nå: Laleh - Who started it

Marita

2 kommentarer

Kristine

29.05.2012 kl.22:02

Åhh, likte det bildet nederst utrolig godt!

Og ja, det er ganske fint på Notodden - sånn egentlig :) Masse lykke til med eksamen!

Marita

29.05.2012 kl.23:28

Kristine: Så hyggelig! :) :)
Notodden er veldig fint, bare glemmer det litt inni mellom. Tusen takk! Eksamen skal nailes. Selv lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits