17. mai

... var helt perfekt i år! :) Endelig en skikkelig bra 17.mai-dag, fyllt opp av hyggelig frokost, gå i barnetog, spise kake og is, masse barneaktiviteter, korps, FINT VÆR, 17.mai-quiz, park, aktiviteter som å se etter fulle mennesker i bunad, være med verdens beste og igjen spise masse deilig hjemmelaget mat. Fantastisk!


Dagen startet tidlig på badet, etter jobbnatt. Var hjemme halv ni, og dusjet i hundre år og bare tok det med ro. Bra start!


En som skulle hvile litt før barnetoget, veldig bunadsfin!


Hovseter korpset som utførte verdens kuleste vending! Bildet havnet opp ned av uvisste grunner...


Så gikk toget avgårde, flagg var med! :)


Så dro jeg til Majorstua, spiste litt mat, og dro videre til Kiellands plass, hvor vi fant en gruppe lyskryss som var samlet sammen i en haug. Det så brutalt ut, og vi stoppet opp for å dokumentere.


Videre til Kubaparken for å være med Karoline og co! Her demonstreres tampongkjevle ala Adrian. Veldig smart oppfinnelse!


Johanne spilte nasjonalsangen for oss, vakkert og nydelig! :)

Resten av kvelden ble tilbragt i en nydelig leilighet ved Sofienbergparken, helt til siste tbane gikk hjem. Perfekt 17.mai! :)

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits