Søndagsportrett

Jeg har en liten softboks som passer sammen med en SpeedLight-blits jeg har, og det kommer jeg faktisk veldig langt med når jeg har lyst til å ta portrettbilder innendørs. Jeg har ikke så mange å ta bilder av, så det blir stort sett meg selv. På mange måter synes jeg derfor nå at det er lettere å være sin egen modell også, selv om det kan være veldig kjekt å ha andre til å være modell. Jeg får for eksempel ikke til å bruke lite dybdeskarphet i noen særlig grad (vanskelig å få øynene skarpe) når jeg bruker meg selv, men jeg får jo testet andre ting, stille på lyset og så videre.

Min filosofi er at det alltid er bedre å ta bilder enn å ikke ta bilder. Det er fint å sitte inne med mange ideer, men hvis du aldri gjennomfører noen av dem så... ja, da får du jo aldri gjennomført noen av dem. Dessuten er det en genial måte å lære på. Learning by doing! *tommel opp*

På anlegget akkurat nå: Lost in the world - Kanye West (My beautiful dark twisted fantasy)

Marita

3 kommentarer

Line E.L

13.05.2012 kl.20:35

så fint bilde :D

Mariann

14.05.2012 kl.11:09

Veldig fin modell også. Liker uttrykket du får fram i bildet. Jeg synes øynene gjorde det kjempekult!

Marita

14.05.2012 kl.16:28

Tusen takk, begge to! :)

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits