De tre musketerer - foto

På mandag tok jeg noen bilder på NISS. Skuespilleravdelingen skal sette opp De Tre Musketerer på Christiania Theater i slutten av mai, og Prosjektledelse-klassen ved skolen har ansvaret for markedsføring. I den anledning ble jeg kontaktet for å ta bilder til plakaten, og på mandag fant shooten sted. Det var underholdende å skulle holde styr på modell, innspill fra ulike hold, kamera og lys med to bedøvelser i munnen, men det gikk jo greit på et vis. Når plakaten er ferdig (det er ei fra PRO som lager den), skal jeg nok legge den ut her! :)

Det var en gøy erfaring å ha med seg videre! Gjett om jeg skal huke tak i noen skuespillere hvis jeg trenger modeller - utrolig gøy å kunne be Jonas (skuespilleren) om å gjøre ditt og datt med ansiktet, han naila det som en proff!

Et lite bakomskudd, tatt av markedsføringsansvarlig - kan følges på instagram for de som er interessert: niss_teaterprod

Marita

2 kommentarer

Laila

10.05.2012 kl.09:58

Jeg liker dette! Det ser bra ut :)

Hvilket program er det du bruker i screenshoten? Det ligner på et jeg fikk til jul av min bror og som jeg virkelig ikke helt klarer å fatte!

idabergersen

10.05.2012 kl.15:26

Det så gøy ut:)

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits