Gaustaknea

I går og i dag har jeg vært på hytta til besteforeldrene mine i Tuddal, like ved Toskjærvatnet. Det har vært to veeldig fine dager, med hygge, turer og veldig fint vær. Akkurat slik påske skal være! <3

Etter besøket kjørte jeg en tur opp så nærme Gaustatoppen man kommer, og stoppet flere ganger underveis for å ta bilder. Det var ubeskrivelig nydelig der i dag, og jeg er veldig glad for at jeg tok turen opp!

Det var uvirkelig vakkert der oppe. Etter jeg prøvde meg på det obligatoriske hoppe-bildet, tok jeg noen bilder jeg satte sammen til et panoramabilde:

Nydelig vær og nydelig sted! :)

Jeg fikk sett litt av toppen også, og det var veldig fristende å gå opp da jeg så at det krydde av mennesker på vei opp. Visste ikke at det var mulig på denne tiden av året engang jeg! 

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits