Åpning av PROPONO!

Som noen kanskje vet, har jeg og 13 andre fra Visuell Kunst 1 på NISS planlagt en utstilling på Kjelsås Trikkehall en stund, og i går var den store åpningen! Vi var litt bekymret for oppmøte siden Kjelsås ligger et stykke utenfor sentrum av Oslo, men det var rett og slett overveldende å se så mange på utstillingsåpningen! :D

Utstillingen har fått navnet PROPONO, og plakaten vår ser slik ut:

Lagd av de to fine studentene Ellen og Simen!

Jeg stilte ut seks bilder denne gangen, fra serien min Being two alone. Men som den dårlige dokumentasje-fotografen jeg var i går kveld (det var altfor koselig å snakke med folk til å ta bilder!!!), så glemte jeg helt å ta bilder av veggen min. Men dere ser hvordan bildene henger på dette bildet:

I går var altså åpningen, med gratis inngang, sprudlende Mozell til alle og ekstremt god stemning. Det ble både varmt og trangt, men lokalene viste seg å fungere veldig godt. Det var åpent i ca halvannen time, og det var helt fullt fra start til slutt, med påfyll av nye fantastiske mennesker hele tiden. Hunden Opus (en supersøt Welsh Corgie) travet også rundt der inne og samlet inn kos fra de forskjellige. 

Det var utrolig mange som kom, og en stor takk går til alle som tok turen! Det betyr mye for oss! 

Utstillingen kommer til å henge der til slutten av april, så du har fortsatt sjansen til å se verkene på veggen.

Jeg vil spesielt takke Ted og Karoline, som kom og gjorde kvelden minnerik! :D

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits