Testbilder fra gårsdagens shoot

I går tok jeg bilder av ei venninne som driver med musikk, og trengte noen pressebilder. Vi startet dagen i studio, og avsluttet den ved Blå, hvor det er veldig fint. Bildene av venninna mi kommer nok ikke ut her enda, men jeg tok noen testbilder av meg selv som jeg tenkte å poste. Driver og øver meg på etterbehandling og lærer meg forskjellige tools i photoshop, elsker det! 

Og idag ser jeg litt slik ut:

Fiiin dag på kontoret! Hehe. Jobber med og ferdigstiller tre foto-oppdrag. Neste stopp blir Kjelsås der vi skal planlegge utstillingen for april! :) Sjekk gjerne ut denne linken til utstillingen vår!
___________________________________________________________________________________________

Det er noen, særlig venner og kjente, som synes jeg krysser grensene for personlig og privat i det jeg skriver om her. Det har jeg respekt for at dere synes. Vi har ulike grenser for hva som er privat for oss, og skulle det være at dere synes jeg skriver om for mye så er det selvfølgelig lov å si hva dere tenker, men vær så snill og si fra som en venn. Ellers blir det bare respektløst.

Marita

5 kommentarer

Linda KN - Om foto og livet

22.mar.2012 kl.12:20

Flotte bilder :)

Yli-rampen

22.mar.2012 kl.14:20

Åå. De to øverste bildene der var nydelige! Det hjelper også veldig på at objektet er særdeles vakkert. :)

Marita

22.mar.2012 kl.16:40

Din Yli-ramp! :) Så bra at du liker bildene! Kan ikke du være med i studio en dag? Vil øve meg på litt fashion-bilder med ulike antrekk, og du har dødsmye fine klær! Vil også ta street style bilder ute, hvis du er keen. :) Og så kan du skru ned musikken litt når andre prøver å sove og ha late morgener på Røa fremover! Hihi ;)

Odil11.blogg.no

22.mar.2012 kl.16:59

Nydelige bilder;)

Silje Louise

22.mar.2012 kl.22:07

Veldig fine test bilder syns nå jeg :) Spesielt det øverste! Likte kjempegodt lyset, og skyggen :D

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits