Fotoplotter Marita!

For en liten stund tilbake søkte jeg på en ny jobb. Jobben hadde den freshe tittelen Fotoplotter/printkjører, og ble utlyst på NISS (skolen jeg går på). Jeg var raskt ute med å søke da jeg fant utlysningen, og håpte veldig på å få jobben. En uke seinere kom gledesmeldingen - jeg og en til hadde fått jobben! 

Vi er nå i startfasen av vårt Fotoplotteri på NISS, og det meste er på plass. Nøkler er skrevet ut, skiltet henger på døra, printeren og PCen er koblet opp og fungerer sammen, og vi har fått en innføring i hva arbeidet vårt går ut på. Nå må vi bare printe litt mer og få det inn i fingrene, så er vi klare til å ta i mot bestillinger fra de som måtte trenge kvalitetsutskrifter. Vi kommer til å tilby print på flere forskjellige typer ark og til innkjøpspris, noe som kommer til å være veldig rimelig.

Jeg er flink til å ha på hipsterbrillene på jobb. Øynene mine elsker meg!

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits