Brille!

For et par uker siden tok jeg turen til SpecSavers på Majorstua for å ta en synstest. Etter at Lily ødela brillene mine ifjor, har jeg gått rundt og tenkt på at jeg måtte bestille meg noen nye briller og kanskje en synstest. Det var like greit at jeg tok en synstest, for jeg hadde økt litt i styrke på det ene øyet, er langsynt (+1.0 på hvert øye) i motsetning til alle jeg kjenner, så jeg skal bare ha lesebriller. 

I går kunne jeg endelig hente brillene, da den forrige brillen kom tilbake fra produksjon UTEN styrke i glasset (aldri vært så skuffa, hehe), så jeg måtte vente en uke til. Jeg sitter allerede altfor mye på data til at jeg ikke har briller, fordi jeg får kjempevondt i hodet og øynene av å ikke bruke briller. Men nå ser jeg frem til en brillefin tid fremover!

Ikke heeelt komfortabel med brillene enda, men øynene mine er veldig glad for avlastningen ;)

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits