Spennende på fotofronten

Det er mye gøy som skjer på fotofronten for tida, og jeg gleder meg til de kan postes ut her. Faktisk har jeg (og andre, hehe) tenkt at jeg heller burde skaffe meg en hjemmeside med ulike portefolioer, for jeg har helt mistet oversiktet over bilder jeg har tatt selv, så jeg skjønner ikke hvordan andre får med seg bilder jeg har tatt heller. 

Nytt bilde fra idag. Skulle egentlig prøve noe annet, men fikk ikke festet kameraet høyt nok. Her henger det på toppen av den høyeste skapdøra på kjøkkenet, så jeg må finne på noe annet. Og kanskje få en modell hvis jeg skal få gjennomført bildet seinere.

Hvis alle planene fremover går bra (noe de forhåpentligvis gjør), kommer jeg til å skrive om dem her. Det er så gøy å drive med foto! :) :) :) :)

Marita

2 kommentarer

Mariann

15.mar.2012 kl.18:32

Sinnsykt kult bilde! DU ER SÅ FLINK:):)Jeg stiller opp som modell hvis du trenger hjelp:)

Marita Nielsen

15.mar.2012 kl.22:33

Mariann: Herlig! Jeg skal si fra så fort jeg finner ut hvordan jeg skal gjøre det ;)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål!

Kategorier

Arkiv

hits