Jakkeløs til skolen!

Det blir mye hverdags-innlegg her nå, og det er ikke fordi jeg ikke tar "ordentlige" bilder, men fordi jeg må vente litt med å legge ut de jeg har tatt. Holder på med et lite prosjekt for et Oslo-band akkurat nå, etter at vi tok bilder i helgen, men når bildene er klare, kommer de ut her. Ellers er det masse spennende fotoplaner. Ble kontaktet av en annen musiker som trenger noen pressebilder relativt kjapt, så de blir tatt i løpet av uken, pluss at vi har workshop med selveste Marie Sjøvold denne uka, og hun forventer at det går kjapt i svingene, så jeg må begynne å fotografere til et nytt (selvvalgt) prosjekt allerede i dag. 


Pusekos før skolen

Men, innlegget skulle egentlig handle om hvor sinnsykt deilig det var å stå opp i dag! Jeg våknet litt før klokka fra solskinn som speilet seg rundt i rommet, og himmelen var helt blå. Gradestokken viste 30 grader i sola, og ute var det faktisk varmt og godt. Jeg droppet ytterjakka i dag, noe som føltes helt sykt bra.

Så fremover håper jeg været kan holde seg like fint som idag, for det gjorde virkelig underverker for humøret! :)

Disse bildene ble forresten lagt ut på INSTAGRAM, og for de av dere som bruker appen, må dere gjerne legge meg til, for jeg elsker å finne nye kule instagrammere å følge. Dere finner bildene mine under navnet maritani

Marita

 

Én kommentar

Odil11.blogg.no

12.mar.2012 kl.18:10

Deilig med sol og varme!!!! Fin blogg og fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål!

Kategorier

Arkiv

hits