Assistent for Vegard

På tirsdag var jeg assistent for Vegard igjen! Hjemmesiden hans ser du HER!

Denne gangen var det en shoot av ei jente som driver mye med fitness og trening, og lokasjonen var et oppussingslokale på Bislett, som var så støvete at jeg kjenner støvet i munnen bare jeg tenker på det. Heldigvis la støvet seg til vi skulle begynne, så var ikke så ille egentlig. Det største problemet var egentlig plassmangel, men det løste seg fint det også. Vegard er flink til å finne løsninger, så det var ikke noe problem!

Lokalet var som sagt under oppussing, så det var mye rart der. Helt stappfullt av forskjellige morsomme ting!

Etter shoot´n ble jeg med til Ensjø, og her fikk jeg kjempegod opplæring i noen basic ting i photoshop! Det var helt konge, og jeg plukket opp masse nyttige ting. Lærte meg tre forskjellige tools for utklipping, litt om levels, curves, black&white, selective color samt en hel del kjekke snarveier. Lett å lære i godt selskap! Så gjenstår det å se hvor bra jeg klarer å bruke det jeg lærte i praksis... :)

Marita

2 kommentarer

kjekke greier, fin måte å lære på :)

k.

23.feb.2012 kl.13:15

så veldig gøy ut!

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål!

Kategorier

Arkiv

hits