Vinter-instagram

En app jeg bruker mye på iPhone, er Instagram.

Det er som en bilde-twitter, og det er kjempegøy å bruke det nå som iPhone-kameraet er så bra som det er. Jeg fikk jo frastjålet iPhonen min på trikken tidligere i januar (fredag 13.), og nå som erstatningspengene har kommet inn har jeg fått kjøpt den nye 4S, og jeg blir stadig imponert over kameraet på telefonen.

Det er veldig deilig å kunne velge mellom så mange bra innstillinger, for det gjør det veldig gøy å ta snapshots. For meg har det ført til at jeg veldig ofte tar frem iPhone i alle mulige settinger, og tar noen bilder. Enten bare for å huske fine øyeblikk, eller fordi motivet er morsomt. 

Jeg bruker altså Instagram en god del mer enn bloggen, fordi det er enklere og tar kortere tid. Hvis du har lyst til å følge meg på Instagram, så heter jeg maritani  :)

Det er så utrolig mange flinke iPhone-fotografer ute og går, så man blir fort hekta! Men det er en enkel og fin måte å få med seg gode fotografier på, og få massevis av inspirasjon. 

Sees på Instagram, og god helg!

Marita

Én kommentar

Laila

18.feb.2012 kl.19:15

Huff! Ikke få meg til å kjøpe en sånn gameboy telefon nå da! Jeg har mobbet dem alt for lenge til å gjøre det med verdighet!

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål!

Kategorier

Arkiv

hits