I Hollywood

I går var jeg fotograf på en firmafest hos en bedrift i Oslo, hvor Hollywood var kveldens tema. De hadde rød løper og logovegg, og min jobb var å fotografere alle foran veggen. Jeg tok bilder av blant annet Meryl Streep, Alex fra A clockwork Orange, Gandalf, Avatar, han fra V for Vendetta, Twilight-vampyrer, djevelen og de tre musketerer. Alle kostymene og sminken var særdeles bra gjennomført, så jeg hadde en helt konge kveld! 

De insisterte på et bilde av fotografen også, og det er nok den eneste smakebiten dere får fra kvelden :)

De av dere som er på Instagram (legg gjerne til maritani) har kanskje også sett hvordan lyssettingen min var den kvelden, så jeg tenkte at jeg skulle vise det her også:

Mer eller mindre slik, med to blitser, med noen få justeringer i forhold til høyde og så videre på de ulike karakterene, med utstyr lånt fra NISS.

Marita

2 kommentarer

Marita Nielsen

29.jan.2012 kl.23:49

Liker at jeg ser smellfeit ut. Jeg kan ikke posere! Noen som kan lære meg opp litt? :)

Bjørn Tore

30.jan.2012 kl.19:31

Du er nå langt i fra feit, men siden du spør:

#1 Ikke la mage og bryst peke mot kamera, da vil til og med de tynne se "feite" ut.

#2 Hold armene ut på siden, så du skaper luft mellom armer og kropp.

#3 Fugleperspektiv kan også hjelpe til :) Spesielt på dobbelthaker.

Bildeekspempel: http://www.cmt.com/sitewide/assets/img/events/2008/cma_awards/arrivals/ed_rode/cma_awards_red_carpet_149-x600.jpg

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål!

Kategorier

Arkiv

hits