Tidsklemma

Dagene går så sykt fort, og jeg tar meg selv i å tenke - "Må jeg lage meg frokost nå igjen? Jeg gjorde det jo nettopp!"

Jeg føler døgnet har færre timer enn da jeg var liten. Er nesten helt sikker.

Jeg har så mye jeg vil gjøre! Og jeg er dødsredd for at jeg ikke skal klare å gjøre alt jeg vil gjøre, like bra. Det er vanskelig å posjonere tiden.

Er det én ting jeg gleder meg til, så er det å være ferdig som student. TENK så deilig det vil være å bare kunne jobbe! Jobbe med det man liker aller best.

Det er faktisk forjævlig at man må jobbe ved siden av studiene i Norge. Nå har jo jeg vært så heldig å få meg verdens beste deltidsjobb, så jeg har det mye bedre nå enn da jeg slet meg ut som låseansvarlig på Rimi ved siden av studier på Høyskolen. Så jeg har mye å være glad for dette året! :) Men det hadde vært deilig å kunne si "jeg er student på fulltid, jeg", og ikke "jeg er fulltidsstudent og i fast jobb" :)

Det er ikke synd på meg da, for jeg har det tross alt veldig veldig veldig veldig bra! :D

Marita

2 kommentarer

Bianca Emilia

26.01.2012 kl.16:57

10 poeng til deg som klarer å få alt til å klaffe!

Jeg for min del hadde nok slitt veldig med å studere fulltid samtidig som jeg skulle ha jobbet.

Ser du går på NISS, vurderte selv å søke der men forskjellige grunner gjorde at jeg ikke gjorde det, men; anbefaler du skolen? Har veldig lyst til å gå noe fotorelatert i framtiden, siden jeg kun er selvlært i det jeg gjør.

Marita

26.01.2012 kl.23:49

Jeg kan absolutt anbefale NISS. Nå har det blitt høyskole også, så man får treårig bachelor og vanlige studiepoeng. Det er litt dyrt, men Lånekassen støtter utdanninga. Noe å tenke på er jo at det er et kunststudium, men det er mye fokus på foto likevel. Jeg var også selvlært før jeg søkte her, og hadde generelt veldig lite erfaring. Men det gjør ingenting! Det er en skummel opptaksprøve (jeg synes alt sånt er skummelt), men det er utrolig verdt det! :)

Skriv en ny kommentar

hits