Fredag 13., en vanlig dag? I don't think so!

Ulykkesdagen fredag 13.

Oh yes, det måtte jo skje NOE den dagen. Jeg var på skolen, og hadde en helt konge dag i mørkerommet, før jeg dro oppover til Birkelunden for å besøke Karoline. Vi gikk ned til Schous Plass, og hoppet på trikk 12 til Kongens Gate. Det irriterte meg veldig at trikken var veldig stappfull, og jeg hadde en skikkelig dårlig følelse i magen. Det var alt for trangt, folk ble irriterte og det var TYVER ute og gikk. Ved flere anledninger måtte jeg gå av trikken for å slippe folk ut, men omsider kom vi oss til Kongens gate. Så skulle jeg bare sjekke kartet på iPhone, men "hei", hvor var den blitt av? "Åja", tenkte jeg, "jeg la den sikkert i sekken". Nei, det hadde jeg ikke gjort. Plutselig slo det meg, "FA#N!". Karoline ringte og ringte, og kom rett til mobilsvar hver gang. FML

Jeg vurderte å løpe etter trikken, men jeg visste jo at det ville være fånyttes. 

Så da bar det rett til politistasjonen ved Youngstorget, fylle ut en anmeldelse, sperre simkortet, sperre telefonen og gi beskjed til familien om at jeg ikke lenger hadde mobil. Videre bar det til Clas Ohlson for å kjøpe en dritt-telefon (de trakk litt på smilebåndet da jeg brukte uttrykket) og tele2-startpakke, og sitte ganske surt og koble sammen telefonen på t-banen på vei hjem.

Det som irriterer meg mest, er at de tyvene var så jævlig utspekulerte at de klarte å rappe telefonen min uten at jeg merket det. Har alltid lurt på hvorfor folk ikke legger merke til fremmede hender oppi lomma si, men nå har jeg jo opplevd det selv. Så det er mulig. 

Heldigvis har jeg reiseforsikring i orden, så så fort jeg får en kopi av anmeldelsen i posten, får jeg pengene tilbake, og kan gå til anskaffelse av en ny iPhone. Jeg blir litt småsprø av den telefonen jeg har nå, så pengene kan faktisk ikke komme fort nok! :)

Det tragi-komiske er jo at, siden jeg kjøpte meg iPhone, har jeg reist mer enn noen gang, blant annet tilbragte jeg jo to måneder i Mexico, som gikk helt smertefritt på iPhone-fronten. Og så blir jeg frastjålet den i Oslo, hjembyen min? LOL.

Til og med forsikringsselskapet lo litt av at det hadde skjedd fredag den 13. Nå gleder jeg meg bare til sim-kortet og den nye iPhonen kommer! :)

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits