Kjærestefotografering - Laila og Joe

I romjula møtte jeg det herlige paret Laila og Joe på Notodden for å ta noen bilder. Vi dro opp til vakre Tinnemyra, og gikk rundt som bambi på glattisen i en times tid og tok kjærestebilder. Jeg synes som alltid det var utrolig hyggelig, men jeg merker at det er en stooor utfordring også. Et par slike shoots til, så vil jeg prøve å bruke litt lys også. Det kan bli veldig spennende! Men uansett er det en skikkelig utfordring å prøve bli bedre til å komponere bilder mer eller mindre spontant. Så jeg lærer masse av å ha slike shoot´er, siden det er kun gjennom erfaring jeg kan bli bedre :)

Jeg fikk lov av paret å legge ut bildene, så her er noen av de:

En stor takk til Laila og Joe!

Jeg trenger fortsatt å øve på å ta slike bilder, så hvis du og kjæresten/forloveden/ektefellen/hvem som helst kunne tenke seg å bli tatt bilder av, på Notodden eller i Oslo, så send en mail til maritaniel@gmail.com. Bare å ta kontakt hvis du skulle ha noen andre spørsmål også :)

Marita

3 kommentarer

Karoline

12.jan.2012 kl.14:09

Kjempefine bilder!

Ha en fin dag :-)

Laila

12.jan.2012 kl.17:46

Bildene er kjempefine! Tusen takk skal du ha du også! Har noen hengende på veggen allerede. Du var veldig flink og enhver som får stå foran kameralinsa di er veldig heldig! ;)

Bjørn Tore

13.jan.2012 kl.14:37

#2 tror jeg er min all time favorite fra deg, tror jeg :) Hvorfor viste du meg ikke den før? :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits