Alle filmer jeg har sett - 2012

Jeg fortsetter tradisjonen fra i fjor, og fører opp alle filmer jeg ser dette året, og samler de i dette innlegget. I fjor startet jeg ikke før i august eller noe, men hvordan listen så ut kan du se HER. Det er alltid gøy å se seinere, for man glemmer virkelig hvilke filmer man har sett og ikke, så jeg bruker dette som en måte å huske på. Film er genialt til å bruke til inspirasjon i det jeg håper blir mitt kommende yrke (fotograf), så det er gull verdt med alt jeg ser. Heldigvis er jeg veldig glad i både film og serier, så jeg håper å kunne føre opp mange nye filmer i år!


Slenger du deg på, eller holder på med det samme? Si fra da! :) Alltids gøy å få inspirasjon til filmer man kan se. Jeg sliter litt med at filene, men skal prøve å fikse det. 

Oppdatert 1. juni 2012.

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

22, Notodden

Hei og velkommen! Her kan du lese om veien min til å bli det jeg har mest lyst til å bli her i verden - fotograf på fulltid! Studerer foto på NISS og tar småjobber som fotograf så ofte jeg kan. Kontakt meg på maritaniel@gmail.com hvis du trenger en fotograf eller har andre spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits