2. juledag

I dag har jeg hatt en ny kjæresteshoot, og det var utrolig hyggelig! Jeg synes det fortsatt er kjempevanskelig å tenke på alt det tekniske samtidig som jeg skal ha en god tone med paret, slik at det resulterer i litt overeksponeringer her og der for eksempel, men det er jo derfor jeg må gjøre det igjen og igjen og igjen! Jeg prøver å komme inn i en prosess der jeg kan bli kjent med meg selv og min arbeidsflyt i en gitt situasjon, og å få på plass gode rutiner og så videre.

I ettertid tenker jeg for eksempel på ting som at "Ehm, husket jeg egentlig på forhånd å spørre hva slags bilder de ville ha, eller hva de kunne trenge bildene til"? NEI, SHIT. Men da kommer jeg sannsynligvis til å huske det neste gang! Hehe. Så får jeg håpe at jeg lærer like godt av de tingene jeg IKKE gjør, som de erfaringene jeg gjør. Akkurat nå tar jeg ikke betalt for å ta slike bilder heller, så jeg ser på det som en veldig verdifull læringsprosess (foreløpig!). Den store prøven kommer i juni, når jeg skal fotografere et brudepar. Da blir det plutselig the real deal, så det gjelder å være forberedt! :)

Ta gjerne kontakt på maritaniel@gmail.com hvis du har lyst til å bli tatt bilder av med din kjære, eller bare har noen spørsmål! :)

Bildene fra dagen kommer nok ut her etterhvert, men inntil da - fortsatt god jul! :)


Årets juletre - familien Nielsen-utgaven

Marita

2 kommentarer

Laila

05.jan.2012 kl.18:37

Jeg syntes du var kjempeflink jeg. Det er jo ikke bare bare å holde fokus på både det tekniske og det sosiale og det krever trening og gjentakelse før det sitter naturlig. Vi hadde det iallefall morro uansett hvordan du mener du klarte deg selv, og det er jo det viktigste når alt kommer til alt :) Du kommer til å bli en fantastisk flink fotograf etter hvert, det kan jeg iallefall se!!

Marita

06.jan.2012 kl.18:43

Tusen tusen takk, Laila! Jeg blir helt rørt :) Igjen - mange takk for at dere stilte opp! Hurra :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits