En travel og veldig fin uke

På onsdag var jeg og Line på pilotinnspilling av et nytt program med Harald Eia som programleder. Det var sykt morsomt! I panelet satt Bård Tufte Johansen, Tore Sagen og et par til som jeg ikke husker navnet på. Programmet heter Brille, og kommer i januar.

På onsdag var det juleavslutning for oss på NISS, hjemme hos Ellen på Aleksander Kiellands plass. Det var utrooolig koselig, jeg har verdens beste klasse, tror jeg!


Ps - Victoria er IKKE naken. Selv om det ser slik ut?! Haha. 

I går var jeg assistent for Vegard Giskehaug igjen, da han tok bilder for et Osloband. Shoot'n fant sted i et studio i Enebakkveien. Det var utrolig lærerrikt, og jeg elsker all praksis jeg får i studio. Sette opp utstyr, ta ned utstyr, ALT! Det er så gøy! I tillegg er det jo en FRYD å se Vegard arbeide.

Jeg følte meg som verdens verste assistent på morningen, da jeg satt på t-banen kvart over åtte og plutselig kom på at kameraet lå hjemme. Er det mulig? Haha. Hadde jo tenkt å ta masse bakombilder, så jeg måtte bruke iPhonen i stedet. Det blir jo ikke heeelt det samme for å si det mildt, men det er jo bedre enn ingenting :)

I firetiden sa jeg hadet til Vegard på Ensjø, og dro for å møte mamma og Bista for å dra på julekonsert i Jakob-kirka. Først dro vi på Egon og spiste (syykt god vegetar fajitas!!), og handlet litt inne på Byporten.
Konserten med Sondre Bratland var veldig fin og julete, og vi koste oss masse. Jeg var på en måte på jobb samtidig, og tok bilder for kirken. Det var veldig ubehagelig å ta bilder der, fordi lydnivået hele tiden var nede, og jeg følte kameraet mitt drepte alt av stemning. Men det ble veldig god trening for meg, fordi jeg hele tiden måtte nøye komponere bildene før jeg tok dem. Så jeg tok kanskje 50 bilder under konserten, men er fornøyd med en hel del av dem. Det ble dermed en helt annen måte å jobbe på - en erfaring rikere! :)

Flere bilder fra denne konserten kommer i et eget innlegg senere. 

Nå er det straks bare én uke til jul! :) :) :)

Marita 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits