Assistent for fotograf Vegard Giskehaug

I går gjorde jeg noe veldig gøy! Jeg fikk være med som assistent da fotograf Vegard Giskehaug skulle ta bilder for en bedrift her i Oslo, selv om jeg aldri har møtt han før. Men herlighet for en fantastisk grei fyr og ikke minst dyktig fotograf han viste seg å være! 

Shoot'n skulle vare i fire-fem timer, og tida gikk veldig fort. Han trengte ikke hjelp til så mye, da han mest brukte eksisterende lys, så jeg fikk mye tid til å ta egne bilder (bakombilder) og å følge nøye med på hvordan han arbeidet. I tillegg jobbet han for en skikkelig ålreit gjeng, og jeg følte meg aldri utilpass. Det virker utrolig trivelig å arbeide som fotograf når man møter slike kunder! 

Nok prat, her kommer noen bilder fra gårsdagen (alle tatt av meg).


Jonas - modellen

 

Sykt mange bra positurer på Vegard, hehe. Liker spesielt paparazzi-stilen og de gangene han havnet nede på bakken. Kaldt! :)

(I kveld skal jeg hente Einar og Vegard på Gardermoen! Gleder meg til å hente de hjem fra Japan!)

Marita

Én kommentar

Cathrine Nesset - fotografi

10.des.2011 kl.20:37

Så spennende! Stas :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits