Bilder fra settet til Halvbroren

Dagen startet umenneskelig tidlig da alarmen ringte 04:40. Men kom meg greit opp, dusjet og hoppet på bussen. Kom frem, skiftet til kostymet og ble geleidet til frisørstolen. 06:15 var jeg sminket og klar for å være statist! 

Jeg kjente ingen der, så det betydde at jeg måtte være hypersosial kl 06 om morgenen, med folk jeg ikke kjente (min favorittsetting å forholde meg til!). Men det gikk greit, møtte et par hyggelige karer som jeg skulle på kino med. Det var en morsom setting å bli kjent med noen ukjente i, ettersom vi konstant ble avbrutt av "Takk!", og tvunget til å begynne å prate når noen sa "ooog VÆRSÅGOD!". Hehe. Heldigvis møtte jeg som sagt noen veldig kule folk, han ene hadde gått ut av Film og TV på NISS i fjor, så vi hadde masse å prate om.

Vi spilte inn ca fire-fem forskjellige scener, så vi ble etter hvert splittet. Jeg tok meg en liten pause og løp bort på ICA, og rakk akkurat tilbake til neste scene.

Jeg kom så seint at jeg ble stående bakerst, men plutselig kom det ei dame og dro meg bestemt med ned til andre rad, der jeg ble plassert ved siden av skuespillerne. Plutselig dukket han fra NISS opp i mellom meg og hovedrolle-folka, og vi ble instruert i hva vi skulle gjøre. Sykt morsomt å ende opp der! Ekstra morsomt at jeg tilfeldigvis kom sammen med han jeg ble kjent med også. Vi skravlet litt med han ene skuespilleren mens vi ventet (og ventet). Så spiste vi mint-drops til vi nesten spydde (jeg skulle tilby han en og ta en selv, og det ble 5-7 takes, altså 5 drops for mange!), og så var det sceneskifte.

Etter dette skjedde det ikke så mye spennende for mitt vedkommende; kræsjet med Agnes Kittilsen og fikk se selveste Nicolai Cleve Broch i aksjon. Ellers var det mye venting.

Så skulle jeg dra, men ble stoppet da jeg gikk for å skifte. De trengte noen flere 80-tallsjenter, så jeg måtte bli en stund til. Skiftet om i full fart, og fikk en ny frisyre. Jeg var rett og slett flau da jeg så meg i speilet, haha! Dere skjønner hva jeg mener!

Skjønner dere hva jeg mener? Ta en titt til, da.

Fin, ikke sant?

En morsom og annerledes dag, ville absolutt gjort det igjen! 

Marita

4 kommentarer

SimenFF

07.des.2011 kl.15:14

LIKERE ;)

Nathalie (:

07.des.2011 kl.15:17

Var så uvandt å se deg i lyse farger. Fin du er (:

Marita Nielsen

07.des.2011 kl.15:27

Nathalie: Hehe! Det var veldig å gøy å kjøre en heeelt annen stil enn jeg vanligvis gjør. Det var egentlig ikke så flaut heller - for eksempel det at ræva blei veldig stor i de buksene var på en måte helt greit, siden det ikke var min personlige stil jeg forestilte, men en karakter :) Absolutt underholdende å være med på! :)

Isabel Desireé Skog

08.des.2011 kl.11:55

Å herregud. NYDELIG Marita! Nyyyyydelig!

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits