Helg

I går dro jeg og Mariann på en spontantur til Slependen. Jeg hadde vært på nattevakt, og kom krypende rett fra jobb til Mariann for å spise frokost (koooselig). Jeg satt under dyna i sofaen med dét trøtteste trynet du kan tenke deg, mens Mariann sier, "ey, Chris Medina spiller på SmartClub i dag kl 12".

Jeg: "ja, da drar vi da?". 

Mariann ble med ho, og 40 minutter seinere parkerte vi på SmartClub og gikk for å finne Chris Medina.

Vi fikk se sånn ett og et halvt minutt av What are words, og jeg rakk såvidt å knipse et par bilder. Han sang fint da, og var veldig blid.

Mens jeg snudde ryggen til, løp Mariann avgårde og begynte å leike med bamsene, hehe.

Vi tok oss en liten runde inne på SmartClub, og jeg endte opp med noen flere ting enn jeg hadde tenkt å ha. Jeg trenger vel aldri kurv!

I dag har vi sett film, spist deilig frokost og tatt bilder ute. Vi kom akkurat inn igjen, og det var dødskaldt der ute! Vi fant en liten park, der jeg tok noen bilder til skoleprosjektet mitt som skal leveres neste uke. Har to bilder klare, så jeg må få tatt to til i morgen eller på tirsdag.

Her kommer et bilde av oss (som ikke er til prosjektet!):

Ha en fin søndagskveld!

Marita

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits