Tid for pepperkaker!

Desember er her! Endelig! Nå kan man bare kjøre på med så mye juleting man bare orker. Første steg - bake pepperkaker med julemusikk, prøvesmaking og melis og non-stop! Mmmmm.

 

Einar dro til Japan i dag, så i går hadde vi overnattingsbesøk fra Vegard. Leprous og Ihsahn skal spille tre konserter der (Tokyo, Osaka og et sted til). Mens de øvde skulle jeg og Mariann lage pepperkaker! Jeg og Mariann manglet pepperkakeformer, noen vil kanskje si at det var litt dumt å ikke ha, men Mariann disket opp med kniver til oss som vi brukte i stedet og det funket dødsbra! Derfor lagde jeg bokstaver til alle sammen, og kreativt nok fikk hver person den første bokstav i navnet sitt. Skal si pepperkakene falt i smak, ettersom alt var borte på noen minutter. Det er sånn det skal være! :)


Einar, Marita, Vegard, TorOddmund

Det føles litt kjipt å sende bort Einar enda en uke nå. Tiden vi fikk sammen denne uka fløy så fort avsted, og plutselig måtte jeg kjøre han til neste buss. Heldigvis har jeg masse å henge fingrene i neste uke. Det er prosjektinnspurt, statist-opplegget, jeg skal være assistent for en fotograf, kveldsforelesninger og jobb. I tillegg har klassen invitert til en liten juleavslutning på onsdag som jeg håper jeg rekker. Det blir koselig! Jeg stemmer for å gjøre så mye som mulig av julerelaterte ting før jul for å komme i den rette stemningen. 

:)

Marita 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits