Telens fashion show 2011

I dag har det skjedd mye rart!

søskenfotografering, julebakst, fashion show på StuA, mer baking, hente søskenbarna og ha besøk av dem, få huset fullt av venner og familie, låning av røde kåper hos Eva, fotoshoot på tinnemyra, biltur til Tinnesmoen og mye youtube-morro med BT, Justin og Karro på kjøkkenet. Avsluttet med et aldri så lite stjerneskudd på tampen av dagen.

Det er vanskelig å skrive så seint på kvelden, så jeg oppsummerer med noen bilder i stedet!

Her var bilder fra Telens moteshow i dag! Det er ikke hver dag man får ta bilder av Pia Haraldsen, så det var definitivt verdt turen. Hun var flink, da. En annen dyktig modell var Rebecca Cloumann, som var veldig selvsikker og så bra ut på catwalk'n. Skilte seg ut, tommel opp!

Og så den fineste av alle: Min flinke venninne Karoline hadde nettopp farget håret, og det tok faktisk litt tid før jeg oppdaget at det var henne! Synes Karoline hadde det kuleste håret i dag, uten tvil!
Så grei som hun er, stilte hun opp som modell for meg på Tinnemyra i kveld også, til en oppgave jeg har på skolen. Jeg var kjempefornøyd med fotoshoot'n, men vil helst vente til oppgaven er ferdig før jeg legger ut noe her. I mellomtiden - her er selvfølgelig en liten teaser!En stor takk til de som gjorde fotoshoot'n mulig - Jostein (for lån av stativ), Bjørn Tore (for alt mulig), Karoline (modell) og Eva (som stilte med rød kåpe!).

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits