En SÆRDELES BRA fredag

For en dag! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 


Det var et lite glimt av VÅR (hihi) i lufta, og det gjorde dagen min så utrolig mye bedre! Dette bildet er riktignok fra september, da. Fra min lille fototur langs Akerselva, da den var på sitt største. Se et eget innlegg HER!

Startet dagen med å dra på skolen, gi en prep-talk til Simen som skulle ta teoriprøven, og så inn og snakke med lærer'n om Prosjekt 1. Hadde en veldig fin samtale der jeg fikk mange gode råd og inspirasjon til det jeg har valgt å jobbe med, og det ble avsluttet med veldig god stemning. Deretter hastet jeg videre for å møte Mariann på Stortorvet, og vi gikk innom noen fine butikker sammen, for å se etter diverse julegaver og litt til oss selv før hun skulle på forelesning. På bussen hjem ringte jeg til mamma, og fant ut at jeg skulle dra avgårde til Notodden så fort jeg kom hjem.

 Flere gode nyheter. Jeg hadde fått mail om at jeg kunne hente bildene jeg hadde bestilt, så jeg plukket de opp på veien. Pakket med meg det jeg trengte for å lage scrap-album, kamerautstyret, litt klær, shippet katten inn til naboen sammen med tilhørende mat og dro hjemover. Stod i kø i en halvtimes tid for å komme ut av Oslo, men det var egentlig bare koselig. Hørte på bra musikk, sang høyt og gledet meg til å komme hjem <3

Da jeg kom til Hokksund så jeg at telefonen hadde ringt i løpet av kjøreturen, og det lå en beskjed på mobilsvar. Ukjent nummer, så jeg hadde ikke store forhåpninger. Men jeg ble positivt overrasket - jeg hadde blitt oppringt av MonsterFilm og de ville ha meg som statist i Halvbroren! Jippiiii, så gøy :D
Avtalte kostymeprøving førstkommende mandag og fikk vite at jeg skal være med i en scene fra 1965 på Gimle Kino! Er stor fan av Saabye-Christensen, så dette skal bli gøy!


Trur du ikke jeg fikk med en gigantisk t-skjorte da jeg forhåndsbestilte Uncharted 3 til playstation, a? :)

Avsluttet kvelden med å snakke om jul, julepynt, julegaver, juleplaner og juleglede på kjøkkenet sammen med mamma. <3

Marita

2 kommentarer

Hanna

26.nov.2011 kl.14:37

Wæææ, så artig! Gratulerer :-D

Karoline fra Yli

27.nov.2011 kl.19:56

feelgood! :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits