Svada (på jobb)

Jaja, da var ho (jeg) straks ferdig med 9. time av 16 timer på jobb i strekk. Heldigvis skal jeg straks legge meg, så de siste timene går nok relativt kjapt. Måtte jobbe dobbelt i dag, og skal på jobb igjen kl 16 i morgen, så det blir mye på veldig kort tid, dette her. Flaks at jeg har en jobb jeg elsker og er så fornøyd med! :) I tillegg, kjenner jeg meg selv rett, kommer det nok veldig godt med nå som det snart er jul. Det er snart JUL. Hihi, jeg gleder meg! 


Mao?

Har pakket inn noen gaver allerede, og har tusen gaveideer i hodet. Merker det hjelper å gå på en så kreativ skole som NISS, hvor man får testet den kreative (venstre, kanskje? jeg husker aldri hvem som er hvem) halvdelen av hjernen litt. 

I dag satte vi i gang med Prosjekt 1 som vi skal holde på med de neste fire ukene før jul. Vi skal gi oss selv en oppgave, som vi også skal løse. Vi er dermed inne i en ideutviklingsperiode; veldig spennende! Jeg kan gjøre hva som helst! Gleder meg så, for jeg har en del ideer som svirrer rundt. Problemet er jo å finne en som er gjennomførbar på omtrent to uker, noe som er ganske kort tid.


Et lite minne fra Mexico med to av verdens beste utviklingsstudiestudenter!

Hvordan ser månen ut hver søndag kl 23:50, for eksempel fra holmenkollen? Hvem tar t-banen på et gitt tidspunkt på en gitt dag? Hvordan ser ensomhet ut, og hvorfor føler vi oss ensomme? Kan man ta bilder av forelskelse? Hvordan ser forelskelse ut blant ulike typer mennesker i en norsk befolkning? Hvordan ville jeg gjort det hvis jeg skulle gjenskape et maleri gjennom foto? Sånne spørsmål stiller jeg meg selv i dag. Vi lærte en del teknikker om ideutvikling på skolen i dag, og det er veldig interessant å prøve ut! Litt lettere å sette i gang tankene.


Og et annet minne fra Dominikanske Republikk i mars - klarte å tråkke på en avhogd pinne med leggen. For å si det sånn, guiden måtte dra en kvist ut igjen av leggen. Mmmm, nice! 

Nå er det på tide med litt søvn.

Marita

Én kommentar

Karoline fra Yli

24.11.2011 kl.11:53

Hihi, jeg liker også svada-innleggene VELDIG godt! :) Lykke til med prosjekt1!

Skriv en ny kommentar

hits