Utstilling på NISS

I dag har vært en LANG dag. Heldigvis har den for det aller meste vært kjempebra også, så hodepinen som har plaget meg i hele dag har ikke gjort så mye. Først klarte jeg å forsove meg til skolen, men vi holdt på i studio frem til kl 15, og forsket på forskjellige ting.


Meg og Karoline i aksjon.


Jeg tror jeg synes det var over middels kult å prøve ut blitsene, kanskje fordi jeg har minst erfaring, men jeg var den som ikke ville pakke ned da de andre var dritlei, hehe.


To søte fotografer i front, og en stolt foto-lærer i bakgrunnen.

Tidligere i dag var jeg på et foredrag på Litteraturhuset, med Hal Foster, som er en amerikansk fotograf.

Det var veldig interessant å høre på det han hadde å si om kritisk tenkning, kunst, postmodernisme, Marx, Freud, Nietzsche og en god del andre ting jeg ikke helt hadde hørt om eller skjønte noe av :-) Men for all del, var veldig fornøyd med å få det med meg, og det inspirerte meg veldig til å lese og lære mer.

Marita

Én kommentar

Silje Louise

05.nov.2011 kl.18:01

De bildene som hang på veggen var utrolig stilige!

//Tusen takk for koselig kommentar! Setter stor pris på det :D

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits