Lys i studio

Denne uka er vi i studio sammen med læreren for å lære mer om lys, blitslys, og annet studioutstyr. Vi har fått en grundig gjennomgang i det utstyret som finnes der, og i går var vi delt inn i tre grupper, hvor vi prøvde å ta bilder av tre gjenstander:

en grå gjenstand på grå bakgrunn, en hvit gjenstand på hvit bakgrunn og en svart gjenstand på svart bakgrunn.

Vi fikk bruke et blitslys og én reflektor. Gruppa vår misforstod litt, og oppdaget etterpå at stoffet bak den svarte sykkelen så helt grått ut. Vi hadde ikke sett at det fantes et annet svart stoff i studioet, som var mye svartere. Derfor skal vi prøve mer på fredag. I tillegg ser bakgrunnen bak den hvite gjenstanden grå ut, noe vi også må prøve igjen. 


Av Aleks, Simen og Marita


Av Aleks, Simen og Marita

Lærern snakket om å lysette egg også, noe jeg skal prøve med blitsutstyret jeg har hjemme, for jeg har hørt at det er kjempevanskelig å lysette et egg. I dag skal jeg kjøpe inn noen svarte, hvite og grå A3-ark som jeg kan ha til slike "undersøkelser".

:)

Her er et annet screen print som gir en sniktitt på et annet oppdrag jeg har hatt denne uka. Gleder meg til å vise de ferdige bildene, for det var en veldig morsom shoot!I går tok jeg bilder for Basic Fysioterapi på Røa, og det var veldig gøy. Tok noen bilder av de ulike rommene de disponerer, samt et par behandlingsbilder. Neste gang skal vi ta noen portretter, tror det blir mer interessant! :) Etter timen fikk jeg nålebehandling av TorO på skuldre og skulderblad, noe som kanskje er det sykeste jeg har prøvd! Jeg hylte og lo ganske mye, og hakket tenner og klarte ikke løfte armene noe særlig da vi var ferdig. I dag føles det mye bedre, og jeg gleder meg til å prøve igjen! Hadde masse "trigger"-punkter, som han løsnet opp i, så jeg tror jeg har godt av det.

Bildene fra Basic kommer seinere, regner jeg med! ;)

Marita

Én kommentar

Silje Louise

06.nov.2011 kl.13:31

Ah, Lightroom! Har det jeg også, men bruker omtrent bare photoshop likevel.. :p

//Tusen takk! Hvordan jeg redigerer øynene? Jeg skarper de opp litt og bruker dodge tool i photoshop :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits