Reptilavdelingen

Jeg fikk lyst til å vise noen flere bilder fra Berlin, så her kommer noen flere fra Berlin Zoo! De fleste har vært en tur i Photoshop, men jeg har ikke akkurat vært sykt kreativ i etterbehandlingen. Disse bildene ble tatt i reptil-avdelingen inni parken, hvor det som regel er veldig gøy å fotografere! :) Det er ekstra spennende for meg, siden jeg er litt småredd for de fleste av dyrene - jeg er ikke spesielt redd for slanger, men dyr med bein derimot (edderkopper, store maur, andre insekter etc), der er jeg ikke mye tøff. 

Jeg synes trynet på frosken var veldig morsomt, så jeg måtte ta med et bilde av den! 

I går ga jeg blod for første gang, og jeg er veldig fornøyd med å endelig være inne i systemet. Da jeg meldte meg som blodgiver som 18åring, fikk jeg beskjed om at jeg måtte vente opptil fem år før jeg kunne gi på grunn av mangel på jern. Men da begynte jeg å ta jern jevnlig, og sjekket nivået kontinuerlig hos lege, og nå er jeg på normalt nivå igjen. Føles fint å gjøre en god gjerning, og jeg anbefaler alle som kan avse én time hver tredje måned og er friske å melde seg som blodgiver :)

Gi blod - redd liv! Les mer HER. 

Marita

Én kommentar

Hanna

02.nov.2011 kl.17:04

Flink du er, Marita! :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, bøker, Mac og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS og trives veldig godt. Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits