Løøørdag

Lørdag betyr godteri, og er blitt den eneste dagen i uka jeg spiser annet enn sunn mat, et prosjekt startet tirsdag for snart to uker siden. Jeg kuttet ut en del uvaner som både var usunne og dyre i lengden, som for eksempel at jeg alltid drakk én iskaffe hver dag, og som oftest enten sjokolade eller annet godteri i løpet av en dag. Det slo meg at det var helt sinnsykt unødvendig, så jeg ville sjekke hva som skjedde med forskjellige ting som vekt, humør og så videre dersom jeg kuttet det helt ut alle andre dager enn lørdag.


Dagens frokost! Mmm.

Jeg trente ikke den første uka av prosjektet, men denne uka har jeg vært i treningsstudio tre ganger, og deltatt på blant annet spinning, høypuls og bodypump og egentrening, som er sånne gruppetimer. Har oppdaget at det er min greie, og jeg blir veldig motivert av å være på slike timer!


Klarte en halvtime på ellipsemaskinen i går, har det på programmet hver fredag fremover.

Foreløpig har jeg gått ned litt under to kilo på 11 dager, så jeg er veldig fornøyd med dietten så langt! Hadde ikke trodd det var mulig for meg. Men det viser at viljestyrke og at man holder seg til målene sine er det som skal til.. :)

I går var jeg på en utstilling på trappegalleriet på MIR på Grünerløkka, og det var veldig koselig. Spiste på en indisk restaurant like ved Blå etterpå, og det var sykt godt. Mmm! 


Fra Wizzard-utstillingen.


På veien hjem møtte jeg snyfas!

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits