Å lage en vannørn og litt sånt

I dag kom jeg på skolen kl 10, og trodde egentlig jeg hadde kommet for seint (trodde vi begynte ni, men klarte ikke å stå opp). Der satt læreren min alene, og det var bare jeg som kom på skolen denne dagen. Jeg fikk derfro én til én-photoshoop-tuturial hele dagen, noe som var kjempelærerrikt! Jeg fikk låne et tegnebrett også, noe som var veldig gøy etter hvert - veldig kronglete å holde styr på i starten, men det gikk heldigvis uten de helt store blunderne. Klarte å slette noen ting her og der, men det gikk overraskende greit.

Jeg fikk velge blant flere tutorial's i et sånt photoshop-magasin, og jeg endte først opp med en tutorial der jeg lærte om black & white-bilder, og både jeg og læreren plukket opp noen gode tips. Vi gikk over i en annen tutorial med det samme bildet, og det endte til slutt opp slik:


Marita / Raymond, 2011

Deretter gikk vi løs på en litt vanskeligere oppgave. Det stod at vi måtte regne ca tre timer, men vi fant ut at det var en superbra måte å lære mer om photoshop på. Oppgaven var å lage en ørn av vann. Læreren min fant fire bilder som vi skulle sette sammen. Det var vanskelig i begynnelsen, med tegnebrett og et helt ukjent program. Men det var lett å lære, og selv om jeg dreit meg ut kunne jeg alltids spørre og få hjelp. Jeg skulle gjerne tatt bilder i prosessen, men det glemte jeg helt! Vi lagde hver vår, og de ble ganske så forskjellige. Her er et foreløpig bilde av min:

Hahaha. Bildet er altså satt sammen av en himmel, en ørn, en fisk og et splashe-bilde. Jeg har lært masse i photoshop i dag, og jeg håper jeg ikke glemmer alt med en gang. Jeg fortsatte med bildet etter skolen, og husket overraskende mye, så jeg håper det sitter.


Disse bildene brukte vi. Tjoho! Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle få til. 

Lua begynner å bli ferdig - skal prøve å runde den av i løpet av kvelden! Jeg ser at jeg har vært bittelitt slurvete og fått noen store masker her og der, men det kan jeg prøve å gjøre bedre neste gang. 

Nå skal jeg lage et panoramabilde til i morgen, håper jeg rekker å bli ferdig! :)

Marita

4 kommentarer

Mariann

06.okt.2011 kl.21:16

MAD!!! erru ferdig allerede? Flinking! Så spennende med PS:)

Marita

06.okt.2011 kl.23:03

Mariann - jeg mangler fortsatt toppen! Men jeg er fornøyd med fargen - bra initiativ, du! Nå slipper jeg å fryse på ørene når jeg sykler om morgenen :)

SimenFF

07.okt.2011 kl.00:15

Kjøpt deg Photoshop Creative eller? Hehe. Sweet lue. Jeg har starta på mønsteret på mariusgensern i dag. Deilig å være ferdig med det blå feltet. Også skal jeg lage ei lue med fletting + en venstre vott ;)

Marita

07.okt.2011 kl.00:36

Hva er photoshop creative? Hva brukes det til?

Gleder meg til å se hvordan strikkinga di blir! :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, data, bøker og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits