Rolig

Begynte å strikke en lue til meg selv i dag. Som kommer til å bli altfor liten! Akkurat nå virker det mer som en pulsvarmer enn en lue, så jeg tror nok det blir en julegave til noen andre (som er litt mindre enn meg). Kjøpte 6 nøster på salg i dag, så jeg får lage en ny til meg selv senere. Note to self: på pinner str 9 og blir 48 masker for lite. Neste gang prøver jeg 60 masker, tror jeg. Eller kanskje noen har et bedre tips? :)

Jeg må passe på Mao, katten vår, så hun ikke går ut. Vi har malt rekkverket på verandaen, og problemet ligger i at hun alltid pleier å hoppe opp dit når hun vil inn. Vi kan ikke risikere at hun får maling på seg, så da må hun bli inne. Resultat: veldig hyperaktiv, masete, leiken, kosete og oppmerksomhetssyk. Hun følger etter meg overalt og skal helst ligge oppå meg hele tiden. 

Canon 7D + Canon 50mm f/1.8

Jeg føler dette bildet beskriver hvordan jeg føler meg for tida. På den ene siden er livet kjempebra og gøy, vakkert og flott, mens jeg har et eller annet som plager meg, en skyggeside ved alt som skjer, og som konstant legger en demper på humøret. Uten at jeg klarer å sette fingeren på hva det skulle være for noe. Tipper det er forbigående, tror kanskje de fleste ville kjent seg igjen i en slik følelse? Det er irriterende mens det holder på, men forhåpentligvis snart borte. 

Nå ser jeg på Porcupine Tree-dvden fra 2007 (som er dritbra!), og smiler av Steven Wilson som står barbeint på scena, mens jeg venter på at guttene i huset blir ferdig på øving, og skal komme hjem.

Marita

Én kommentar

SimenFF

05.okt.2011 kl.22:45

Jeg har masse oppskrifter på luer hvis du vil ha ;) Jeg blei jo nerd på folkehøgskula xD

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, data, bøker og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits