Panoramabilder

I dag har vært en fin dag på skolen! Startet med litt kunstteori sammen med 2.klasse i dag tidlig, og en skriveøkt i matpausa, og en liten byvandring med klassa (var bare fem stykker pluss læreren) for å ta noen bilder vi kunne sette sammen til panorama-bilder. Det var ganske greit å være så få, for da fikk vi ekstra god oppfølging og hjelp når vi trengte det. Vi gikk ned til broa som går over jernbanen ved Grønland, og tok noen bilder der. Etter at Raymond satte sammen et panoramabilde han tok av oss, skulle vi prøve selv.

Etter litt auto-photomerging, content aware-magi og litt spothealing brush pluss litt warping, var mitt første panoramabilde et faktum. Neste steg blir å prøve å merge bildene sammen i layers for egen maskin, det kan jo bli spennende. 


Canon 7D + Canon 50mm f/1.8, satt sammen av tre bilder.

Denne uka er det altså "å bli bedre kjent med verktøyene i Photoshop" som står på agendaen, og dette er bare begynnelsen. Følg med videre!

Et lite bilde av Hanna og Simen på tur (håper det går bra at jeg legger et bilde av dere her <3)

Marita

4 kommentarer

SimenFF

04.okt.2011 kl.18:46

Awesome bilder =D Spess det siste ;)

Marita Nielsen

04.okt.2011 kl.19:03

Hihi :)

Hanna

05.okt.2011 kl.17:25

Haha, fint bilde av oss gitt :D

Panoramabildet ditt ble skiiikkelig bra!

Fotograf Benedikte Bull

05.okt.2011 kl.17:31

Stilig! Har aldri skjønt meg på sånn panoram-opplegg.. :p

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, jeg bor med forloveden og bruker mye tid på foto, data, bøker og musikk. Jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits