Åtte bilder fra Akerselva

I dag var det museumsrunde med skolen igjen, men jeg måtte ordne noen andre ting i pausa, så jeg tok en kjappere versjon av museumsrunda etterpå og dro innom to gallerier nede ved Tjuvholmen. Det var veldig stas, og etterpå satte jeg meg på bussen opp til Arendalsgata, fordi jeg tenkte å gå en tur nedover langs elva. Akerselva er langt over sin vanlige grense nå, på grunn av alt regnet i sommer, så jeg ville sjekke ut hvordan det så ut oppover elva. Nede ved NISS kan man også se at elva er veldig høy, for nå renner den helt inntil bygningen vår. Elsker forøvrig å stå der å se på alt som skjer langs Akerselva ut fra klasseromsvinduet vårt, det kan være veldig underholdende til tider.

Tilbake til elva. Jeg hadde med kameraet på skolen idag, så jeg tok en del bilder på ferden min fra Arendalsgata til Sannergata;

Det var en herlig avslutning på turen da jeg snudde meg nede ved fossen og oppdaget regnbuen som gikk over veien! Sola var fremme nesten hele tida også, så jeg fikk meg en veldig fin tur langs Akerselva idag. 

Marita

5 kommentarer

Awiify

21.sep.2011 kl.19:31

Du er sinnsykt flink til å ta bilder, Marita. Kjenner jeg er stolt å være søskenbarnet ditt <3 Jeg savner deg og de andre i Notodden. Gleder meg til å komme nedover igjen. n_n

Mariann

22.sep.2011 kl.23:41

Så fine bilder. Regnbuen var jo bare helt fantastisk!:) flinkare! Lukter fottograf lang vei detta..

Marita Nielsen

23.sep.2011 kl.00:23

Mariann: Hihi, søta :)

Marita Nielsen

23.sep.2011 kl.00:24

Awiify/Nathalie: Det blir koselig å se deg når du kommer nedover! Du må fortsette å blogge, ta bilder og redigere bilder. Følger med på bloggen din! :)

Maiken Bull

23.sep.2011 kl.00:32

Så fine bilder, og det nederste var jo bare idyllisk! Kjempefint, regnbuer er så vakre. :) så en på vei til gardermoen for å reise til Swansea, håper det bringer lykke ;)

/ tuusen tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits