Foto-shoot: eksisterende lys

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra foto-shoot på Hovseter, på balkongen til ei god venninne. Hun takket ja til å stille som modell på ukesoppgaven denne uka, og jeg har virkelig vært heldig med valg av modell! 
Nå sitter jeg med bildene i Lightroom, og jeg plukket akkurat ut over 50 av 230 bilder som jeg likte. Det er den høyeste prosenten jeg har hatt, tror jeg! Helt herlig jente å fotografere, og begge to var veldig fornøyde. Oppgaven var å ta ett portrett i eksisterende lys, med minst 36 gode eksponeringer. Så prosessen denne gangen har vært veldig bra! Vi får håpe det endelige resultatet blir like bra som prosessen! Problemet nå blir jo å velge bare ett bilde! 

I løpet av morgendagen poster jeg det endelige bildet (og kanskje noen til). Det er så gøy å fotografere! Jeg er jo fortsatt i en oppdagelsesfase, og i en læringssituasjon, så jeg er ikke blitt den superkresne fotografen enda. Dermed blir jo alt bare leik og morro! Og veldig, veldig gøy! 

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits