Nytt hjem, nytt kamera og ny skole

I morgen begynner jeg på fotoutdanningen på NISS, noe jeg gleder meg masse til! Jeg er så spent, og har tusenvis av forventninger. Jeg lurer på hvordan det blir, og gleder meg til å drive masse med foto, bli kjent med nye mennesker og utforske en veldig spennende verden. Jeg gleder meg til å komme tilbake til en studiehverdag, og er mildt sagt litt gåen av en travel hverdag på Rimi.. Jeg er ikke helt klar for fast jobb enda, merker jeg. Flaks at jeg har noen år igjen med skole og studielån! 

I går kjøpte jeg endelig nytt kamera, og jeg valgte Canon EOS 7D denne gangen! Det er altså mitt kamera nummer to, og grunnen til at jeg oppgraderer er jo at jeg begynner på fotoutdanningen, og da er det greit å ha ordentlig utstyr. Dessuten var det en god unnskyldning da det første kameraet mitt, Canon EOS 400D, er 5 år gammelt, og meget, meget godt brukt. Det har reist over store deler av verden, og blitt brukt i nesten all slags vær. Jeg har vært sykt fornøyd med kameraet da! Til mitt bruk har det vært ypperlig. 

Jeg legger ved noen bilder jeg tok i Vigelandsparken i går, jeg og Bjørn Tore dro dit rett etter vi hadde vært på Fotovideo i Møllergata. Begge hadde nytt utstyr å prøve ut. Jeg fikk låne objektiv og minnekort av Bjørn Tore, og det var heldigvis bittelitt strøm på kameraet. Fikk jo ikke testet det så mye før batteriet ble tomt, men her er noen bilder! 


Til slutt et litt tullete bilde av megselv, hehe. Jeg er så glad for det nye kameraet, og gleder meg massivt til å prøve det ut enda mer! Planen er å kjøpe et objektiv til også, men jeg har ikke bestemt meg for hvilket enda. 

Ha en fin skolestart!

Marita

 

Én kommentar

julie anett

10.sep.2011 kl.08:37

Åh så fantastisk! Ingenting er som en ny start, og når man vet at den starten blir bra, så blir alt så mye bedre. Jeg tenker kanskje å ta bachelorgrad i utlandet, i og med at jeg blir mer inspirert og kreativ når jeg er der hvor jeg aldri har vært og har nye følelser til ting og mennesker som jeg ikke er vandt med, som gjør at jeg tør å gjøre ting jeg aldri har gjort før.

Det eneste negative med å være den eneste 17 år gamle fotografspiren på et lite sted som i Hallingdal, er jo at det finnes ingen andre man kan dra seg etter, snakke med og kanskje jobbe sammen om ting.

Det første bildet er ekstremt fint! Fargene passet kjempegodt sammen. Du er søt.

// Forresten, tusen takk for alle kommentarer! Jeg ser frem til å lese mer av utdanningen din og hvordan det er. Og forresten, jeg skrev hvilket objektiv jeg brukte på bildene, så kan jeg også skrive det her; Sigma 50mm 1.4.

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits