Operatak

For en liten stund siden skulle jeg på del to av opptaksprøver for fotoutdanningen på NISS i Oslo. Jeg utsatte det til dagen før (!) å lete etter et passende motiv, og dro etterhvert ned til Operataket. Her tok jeg noen bilder, og et av disse ble med meg på opptaksprøven. 


Idag fikk jeg mail fra NISS, med sommeroppgaver og litt informasjon om hva slags utstyr man burde ha til studiestart. Jeg gleder meg så til kjøpe nytt utstyr, og har allerede spart litt over 12.000, pluss mesteparten av det jeg tjener i sommer. Og jeg jobber på Rimi 4-6 dager i uka, og mye kveld, så jeg håper å tjene kanskje 20.000 til i løpet av juli som jeg skal bruke på kamerautstyr. Nå skal jeg sjekke ut noen av de nettsidene som min kommende lærer har sendt, og slappe av med min forlovede og valp resten av kvelden.

Marita

 

Én kommentar

Renate

03.jul.2011 kl.09:39

Kjempeflotte bilder! Virker å være mye å gjøre for å komme inn på fotoutdanning. Husker jeg hadde ingen opptaksprøver! :o

Sv/ Blir fortsatt å bo i England for nå, så får vi se hvor lenge det varer hehe :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits