Casa Palomita, hjemmet vårt i Oaxaca

Casa Palomita, eller "house of little dove", var hjemmet vårt mens vi bodde i Oaxaca. Plassert i bydelen Xochimilco, var vi trygge og omgitt av et kjempehyggelig nabolag. En liten kiosk like ved, et lite stykke lenger en ostebutikk, en økologisk kafé litt oppi gata, organisk marked to dager i uka og en kort gåtur ned til el Zocaló (torvet). En helt perfekt plassering. En annen svært positiv ting med huset, var at det var rosa. Veldig rosa.

Her likte vi oss ekstremt godt. Huset bestod av to store soverom, med hvert sitt bad, og et kjøkken som inneholder alt du trenger, pluss litt til.En dag hjalp jeg Jorge med å ta noen bilder for huseieren, så vi ryddet bort alt på soverommene, og tok noen bilder med vidvinkelen min. Her er noen av de;Jeg skal definitivt tilbake til dette huset. Hvis du skulle få lyst til å leie det, så finnes mer informasjon her; casapalomita.com. Vi var gruppe nummer to som bodde her, så alt var ikke helt ferdig da vi kom, men utenom det var det upåklagelig å bo her. Det kostet 6000 NOK, altså 1500 NOK per person for en måned, og det er tusen ganger bedre enn å betale mer for å bo på hostell i én måned. Vi hadde alt vi trengte og litt til, og stortrivdes.

Savner det allerede!

Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits