Eikeskar og is-smoothie

I går kveld dro jeg og Einar på en liten gåtur opp til en utsiktshøyde her i Notodden, som heter Eikeskar. Der er det fantastisk fin utsikt over byen og nærområdet, og jeg tok noen bilder da vi var der rett før solnedgang.

Rett før turen dro vi innom Eirik Haugen, hvor jeg deltok i en mimrestund mellom han og Einar fra oppveksten. Det var veldig morsomt!
 

Så dro vi opp på Eikeskar!
Det var kjempekoselig! Da vi kom hjem til Einar, så vi episode av House MD og lagde oss iskald is-smoothie av frossen frukt! Det var utrolig godt, og jeg og Einar avtalte at vi skal kjøpe oss en smoothie-maskin som noe av det første vi kjøper når vi flytter til Oslo.

Vi tok et par frosne bananer og noen bringebær, pluss litt appelsinjuice, og kjørte igang maskinen. Det ble kjempegodt! En blanding av fruktsmoothie og iskrem, som vi spiste med skje. Mmmmm!Jeg jobber ganske mye om dagen, så det blir lite blogging. Men jeg skal nok få tid til å legge ut et innlegg om dagen fremover! Håper dere koser dere om dagen, her er det virkelig sommer og sol for tiden! :-)

2 kommentarer

Silje Silje

05.jun.2010 kl.09:19

Så fine dere er :) Og smoothieisen så kjempegod ut! Husk når dere kjøper blender å kjøpe en som er kraftig nok og som gjør jobben sin bra. De billige er billige av en grunn for å si det sånn ;)

Silje Silje

05.jun.2010 kl.09:30

Og teg uttales "tegg". :D Han heter ikke det, men bruker ikke navnet hans på bloggen.

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits