Da vi hadde besøk og en blå foss

For en liten stund siden hadde jeg Norgesbesøk her i England, Martine og Bjørn Tore tok sammen turen over, og med tanke på fotointeressenivået hos to av oss, ble turen godt dokumentert. Her er noen bilder:

Trykk på bildene for større bilder! :)

 
 
 


Fontenen ved Victoria Square var pyntet med en haug av blå gjenstander for anledningen. Det så veldig morsomt ut, og veldig sært. Det var utrolig koselig å ha besøk av Bjørn Tore og Martine,
med spising ute, bowling og kino. Og selvfølgelig fotografering og mye latter! 
Generelt høy entusiasme-faktor.
:D

6 kommentarer

Elise

09.05.2010 kl.21:40

Føkk, jeg må slutte å lese bloggen din... får bare MER og MER lyst til England igjen... Jaja, får vente til ferien :) Da skal jeg til London... Igjen

Marita

09.05.2010 kl.21:46

Elise: :) Jeg skjønner deg godt, jeg elsker England så. Og jeg gruer meg til å flytte til Norge igjen! Gruer meg hver dag. . . Du får ha riktig god tur til London! Skal dit til uka tenkte jeg. Har faktisk ikke vært der i år! Har reist så mange andre steder, og glemt bort London litt.. Men tror det er finest der på våren/sommeren, tror du ikke? :)

(du burde ta deg et år i England etter vgs, det er helt fantastisk å bo her!)

Elise

09.05.2010 kl.22:51

Jeg har vært i London rundt jul engang også. Det var også kjempefint, men for meg som har handledilla ere bedre å gå gatelangs i varmen enn kulda. Gleder meg til å opp til Camden igjen. Selv om Camden blir dårligere og dårligere for hvert år :(

(vurderer å ta ett år i England eller Tyskland (berlin), vil i alle fall vekk fra Notodden, og Telemark...... OG NORGE)

Silje Louise

09.05.2010 kl.23:00

Åå, jeg vil til England. Never been there!

SV: Tusen takk for kommentaren <3 Hater sånne folk..

Isabel - fotograf og mamma

09.05.2010 kl.23:28

SINNSYKE bilder. Ble i ekstase da jeg så masse blått her jo :D Blått er rått. Bilde nummer 3 og 4 ble mine favoritter blandt disse. Utsnittene var spesielle og fungerte så absolutt :)

Sv: Så fin kommentar du hadde lagt igjen 8.mai. Og du har så rett. Mange tar livet for gitt. Hadde de bare visst hvor fort ett liv kan ta slutt, så tror jeg de ville tenkt seg om en gang til. Ihvertfall sånn jeg opplevde å ikke vite om jeg kom til å leve eller ei. Fikk ett helt annet syn på livet etter behandlingen! Bare det å kunne gå rundt i skogen å få oppleve trær som vaier i vinden, fugler som synger og foss som lager lyder er jo helt fantastisk. Blir litt sånn ruset på livet :)

Silje Silje

10.05.2010 kl.13:17

Så fine farger i bildene dine!

sv: Så BRA! Samme her også, kunne aldri tenkt meg å spise dyr igjen. Og det er kjekt å høre at oppskriftene mine kan være til inspirasjon :)

Skriv en ny kommentar

hits