Nye innkjøp

Den siste tiden har jeg kjøpt meg noen nye ting, og noen av de er jeg blitt veldig fornøyd med i ettertid. 
Den ene tingen jeg vil anbefale til alle som eier ett eller flere Canon-kameraer, er en fantastisk lader jeg kjøpte for £34 (tilsvarer ca 310 kroner). 
Navnet er Hähnel Ultima II som ser slik ut:

Jeg har ikke med alle delene på dette bildet, dessverre. Det følger med flere deler enn vist her!

Meget genial, for det følger med 
* adaptere slik at den kan brukes overalt i verden
* flere mekanismer til å holde batteriene i laderen, den passer derfor til flere typer batteri (Canon)
* billader, slik at du kan lade opp batteriene mens du kjører til forskjellige locations (hvis du har glemt ekstra, for eksempel)
* USB-lader, slik at du kan lade batteriene enkelt ved å koble til Mac/PC

Dessuten tar den liten plass, så den kan alltids ligge i kameraveska, med alle eller noen av de ekstra delene som følger med. En favoritt.

Denne uka har jeg endt opp med å kjøpe to par sko også, noe som er VELDIG ulikt meg! De to-tre siste årene har jeg kun kjøpt nye sko hvis de andre er så ødelagte at jeg ikke kan bruke de lenger. Jeg har lenge sverget til Ecco-sko, men etter å ha brukt det hver dag i 3 år, er jeg veldig klar for noe nytt. Jeg fant også en nydelig liten boks til £1 på Shared Earth, en fantastisk butikk som selger varer som er laget av resikulert materiale, i solidaritet med forhandlere fra forskjellige steder i Afrika og India. De lager også ting AV ting, for eksempel veske av bildekk, poser av aviser og lignende. Jeg anbefaler alle å besøke stedet hvis de er i England, tror de har det i forskjellige byer!

3 kommentarer

Iren Nedregotten

12.apr.2010 kl.13:41

fin blogg :-)

Kommentere tilbake?

Karoline

13.apr.2010 kl.20:50

For en alldeles nydelig boks! Den traff meg midt i hjertet, hehe. Skoene så også veldig fine ut! Håper våren er fin i England, her i Asker/Oslo er det helt herlig om dagen! :)

Marita Nielsen

14.apr.2010 kl.00:02

Ja, Karoline! Våren her er helt fantastisk. Varmt og godt, helt superdupi :) Bra at det er sånn i Oslo også! Den boksen falt jeg helt pladask for selv, og vet du at den bare kostet latterlige £1? Den er litt knust foran, men sprekkene får den bare til å se enda finere ut :)

Skriv en ny kommentar

Marita Nielsen

Marita Nielsen

21, Notodden

Hei og velkommen! Mitt navn er Marita, og jeg er fotostudent ved NISS (FTO1). Er du også fotointeressert? Legg gjerne igjen et spor så jeg kan finne bloggen din!

Kategorier

Arkiv

hits